Sodelavci
Spoznajte našo ekipo

Zaposlimo
Želiš postati del naše ekipe?

So dogodki tvoja strast? Si pri svojem delu želiš spoznavanja novih ljudi? Je pisana beseda tvoja dobra prijateljica? Vedno vidiš izzive in ne ovir? Si upaš razmišljati izven okvirov? Potem te sprejmemo na naš planet!


NAZIV DELA: Vodja izobraževalnih projektov


PODROČJE DELA: Organizacija poslovnih izobraževalnih dogodkov


DELOVNA ORGANIZACIJA: Planet GV


KRATEK OPIS DELA (glavne naloge)

  • Snovanje in organizacija dogodkov
  • Ustvarjanje promocijskih besedil in trženjskih aktivnosti
  • Digitalna pismenost in delo na socialnih omrežjih z namenom event marketinga
  • Spretna koordinacija dela in ekipe sodelavcev
  • Uporaba spretnosti time managementa in postavljanja prioritet
  • Sodelovanje in ustvarjanje dolgotrajnega odnosa z udeleženci in poslovnimi partnerji

KLJUČNE LASTNOSTI : Komunikativnost, družabnost, kreativnost, radovednost, samozavest, sposobnost hitrega učenja, večopravilnost, zanesljivosti, iznajdljivost, organiziranost, sproščenost, igrivost, ambicioznost, samoiniciativnost, urejenost, sposobnost dela pod časovnim pritiskom


IZOBRAZBA: Visoka strokovna ali univerzitetna izobrazba katerekoli smeri


IZKUŠNJE: So zaželene, a ne nujne. Prednost bodo imeli kandidati/kandidatke, ki imajo izkušnje s samostojnim vodenjem projektov v kreativnih agencijah ali organizacijah (npr. organizacija dogodkov, marketinške kampanje, ipd.).


DELOVNI ČAS: Gre za zaposlitev za polni delovni čas. Običajno delo poteka od 8.h do 16. Občasno je potrebna fleksibilnost za popoldanske sestanke in obveznosti. Prav tako je nekoliko drugačen delovnik ob dnevih, ko potekajo dogodki, kjer je vodja projekta vedno prisoten.


KRAJ DELA: Planet GV, Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana in občasno na terenu


STATUS: Zaposlitev ali delo preko sp.-ja


UVAJALNO OBDOBJE: 1 mesec- kandidat bo svoje delo opravljal od septembra naprej oziroma po dogovoru..Imaš ključen miks znanj, ki so ravno to kar iščemo? Bi rad postal/a del mladega kreativnega kolektiva, ki dela v sproščenem, dinamičnem in zabavnem vzdušju? Smo te prepričali, da je odlično biti del naše ekipe? Prepričaj nas tudi ti, da si pravi kandidat za nas.


Pošlji svoj življenjepis in posnemi kratek video, v katerem nas boš prepričal/a, da si to kar iščemo. Video predstavitev pripravi tako kot, da gre za vabilo na poslovni dogodek, kje bomo spoznali osebo, ki obvlada svoj posel, torej tebe (podobno kot elevator speech). Tvoj video naj bo dolg maksimalno 90 sekund.

Svojo prijavo (CV in video) oddaj na izobrazevanje@planetgv.si do 9.7. 2017. Izbrani kandidati lahko pričakujejo, da se bodo z nami srečali med 12. in 14. julijem 2017.


Se veselimo srečanja z vami!