Nepremičninski razvojni forum 2017


7. in 8. september 2017


BTC – Kristalna palača

in PLANET GV,
Ljubljana

Živahno na nepremičninskem in investicijskem trgu - kam to vodi?

Slovenski nepremičninski trg prehaja iz faze oživljanja v fazo rasti. Število transakcij se je približalo tistemu izpred krize nepremičninskega trga, cene nepremičnin naraščajo. Sklenjenih poslov je bilo lani največ po rekordnem letu 2007. Razvijajo se tudi večji projekti, za katere se je zdelo, da bodo obstali za vselej. Kam to vodi? Kaj menijo o slovenskem okolje tuji investitorji? Kako se ob tem razvijajo mestna in primestna območja? Kateri so primeri dobrih praks in katere projekte si obetamo v prihodnje?
Z najboljšimi poznavalci o trendih in poslovnih priložnostih na enem mestu!


Nepremičninski razvojni forum je edinstven v Sloveniji v svoji usmerjenosti v iskanje in predstavitev dobrih praks in razvojnih rešitev na področju nepremičnin, investicijskega okolja in projektov z različnih vidikov. Ustvarjamo ga v sodelovanji s strokovnjaki, ki se vsakodnevno srečujejo z izzivi investiranja, iskanja investitorjev, finančnih vprašanj in skladov, urejanje prostora in razvoja nepremičninskih projektov.

Foruma se udeleži več kot 100 udeležencev iz zasebnega in javnega sektorja: predstavnikov (slabih) bank, finančnih institucij, nepremičninskih podjetij, ministrstev, nepremičninskih in stanovanjskih skladov, cenilci in ocenjevalci vrednosti podjetij in investicij, razvojniki in področni strokovnjaki.

Prijave bodo možne od 1. junija 2017.

Program je v nastanku.

Lokacija

BTC – Kristalna palača (Crystal Palace)

Ljubljana

Crystal Palace is the tallest high-rise office building in Slovenia, offering the maximum: top architecture, maximum environmental compliance, highest living and creative comfort as well as great opportunities for the leasing and purchase of premises.