Za pr(a)vi korak
Dr. Jerca Legan Cvikl
O knjigi

Za pr(a)vi korak je knjiga, v kateri avtorica Jerca Legan Cvikl svetuje, kako si zamisliti, načrtovati in izpeljati zaroko, poroko in poročno potovanje.
Knjiga je izrazito praktična, saj vsebuje obilico idej, nasvetov in osebnih zgodb mladoporočencev, hkrati pa je avtorica vanjo vtisnila tudi nepozaben osebni pečat, saj je hkrati s pisanjem knjige načrtovala tudi svojo poroko, ki je bila poleg tega tudi medijsko izpostavljena in je bila zato njena organizacija še toliko zahtevnejša.
Zato knjiga ni le skupek nasvetov, ki bi jih pobrali iz interneta, ampak se v celoti naslanja na slovensko okolje, razmere in posebnosti ter izhaja iz osebne izkušnje avtorice. Avtorica je v oblakih le toliko, kot pritiče srečnemu dogodku, kar zadeva organizacijo, pa je z obema nogama na trdnih tleh in se ne pusti presenetiti niti pri eni podrobnosti.
Poleg knjige, ki je tudi estetsko izjemno dovršena in je zanimiva zmes elegance in svežine, bomo pripravili tudi beležnico z vsemi potrebnimi opomniki, ki jih potrebuje mladi par za načrtovanje poročnega dneva. Knjiga in beležnica bosta na voljo v darilnem ovoju in bosta tako tudi zelo primerno darilo za zaročence.

+ -
36,00 €
Dodaj v košarico