Protokol - simfonija forme
Ksenija Benedetti
O knjigi

V knjigi Protokol - Simfonija forme podaja Ksenija Benedetti celovit, zaokrožen in zanimiv pogled na diplomatski in poslovni protokol, ki pri nas do zdaj še ni bil združen na enem mestu.


Tematike, o katerih piše Ksenija Benedetti, šefinja protokola RS: zgodovina protokola, protokol na najvišji ravni, država, diplomacija in protokol, celostna podoba podjetij in zaposleni, poslovni sestanki, poslovni in protokolarni obisk v podjetju, harmonija ob hrani in pijači, vabila, opravičila in zahvale, osnovna pravila oblačenja, protokolarna in poslovna darila.


Ksenija Benedetti je napisala prijazen, koristen vodnik in priročnik, ki nam bo pomagal ustvariti prijaznejše, iskrenejše odnose in bo v pomoč vsakomur – vodilnim, državnim in javnim uslužbencem, tajnicam v podjetju, posameznikom … – v poslovnem in zasebnem življenju, ko želimo, moramo in hočemo pokazati, da naše mojstrstvo v obvladovanju pravil lepega vedenja.


Lepega vedenja nam ne more vsiliti nihče, če ga ne sprejmemo sami. V knjigah o pravilih lepega vedenja so lahko le priporočila, življenje pa narekuje, kdaj morajo postati obveznost. Vedeti je namreč treba, da - če so vsi drugi dejavniki izenačeni – je zmagovalec tisti, ki se bolj uglajeno vede. Naložba v uglajeno vedenja in komunikacije je v poslovnem svetu naložba, ki navadno ne stane skoraj nič, vendar je odločilna pri ustvarjanju dodane vrednosti in dobička. Pri zdajšnjih izenačenih možnostih, je uspešen le tisti, ki je boljši v malenkostih.


Vabimo vas, da se nam s Ksenijo Benedetti pridružite na ekskluzivnem seminarju, na katerem vas bo vpeljala v skrivnosti sveta diplomatskega in poslovnega protokola. Vse z namenom, da se pripravimo na različne situacije v poslovnem svetu. Seminar je namenjen vsem, ki želite o poslovnem protokolu izvedeti več in tistim, ki želite potrditev, da ste na pravi poti. Spoznali bomo poslovni bonton v praksi.


Ključne besede: kodeks oblačenja, pravila oblačenja, ksenija benedetti, protokol, protokolarna darila, poslovna darila, protokol, poslovni protokol, simfonija forme, protokolarna pravila, poslovni bonton.

+ -
130,00
45,00 €
Dodaj v košarico