FORUM POSLOVNE
ANALITIKE


14. marec 2019


Austria Trend Hotel, Ljubljana

SHRANITE DATUM!

14. marec 2019


Forum poslovne analitike je namenjen vsem strokovnim profilom, ki v različnih vlogah sodelujejo
pri analizi, spremljavi in nadzoru poslovanja, obdelavi podatkov in na ostalih področjih poslovne analitike:
kontrolerjem, analitikom v poslovnih funkcijah in vodjem poslovnih funkcij, ki želijo izboljšati poslovanje svojega področja.


OSREDNJE TEME FORUMA POSLOVNE ANALITIKE 2019:

Poslovna analitika kot most med finančno in trženjsko funkcijo.
Pričakovanja in realnost zaključevanja projektov poslovne analitike.
Poslovna analitika kot ključna sestavina poslovnih procesov.
Fail fast – fail forward: Prednosti hitrega protitipiranja.
Umetna inteligenca v poslovni analitiki: realnost in obeti.
Poslovno planiranje in poslovna analitika.


PROGRAMSKI ODBOR

 
mag. peter ribarič

izvšni direktor, Planet GV d.o.o.

Mag. Peter Ribarič je finančnik in analitik z več kot 20-letnimi delovnimi izkušnjami. Je tudi soavtor prve slovenske knjige o obvladovanju tveganj.

Več ...

Mag. Peter Ribarič je finančnik in analitik z več kot 20-letnimi delovnimi izkušnjami. Med drugim je v različnih slovenskih podjetjih opravljal funkcijo finančnega direktorja, direktorja družbe in člana uprave. Trenutno je mag. Ribarič izvršni direktor podjetja Planet GV d.o.o.

Mag. Peter Ribarič je tudi soavtor prve slovenske knjige o obvladovanju tveganj ter diplomant Fakultete za računalništvo s področja umetne inteligence.

 
dr. Igor Korelič

CTO, Result d.o.o.

Dr. Igor Korelič je tehnični direktor v družbi Result d.o.o., je doktor znanosti s področja managementa informacijskih sistemov. S področjem poslovne inteligence se ukvarja že več kot 12 let.

Več ...

Dr. Igor Korelič je tehnični direktor v družbi Result d.o.o., je doktor znanosti s področja managementa informacijskih sistemov. S področjem poslovne inteligence se ukvarja že več kot 12 let, pridobil je tudi mednarodni certifikat TDWI s področja poslovne inteligence. V zadnjih letih se ukvarja vodenjem projektov večjih informacijskih sistemov, ki vključujejo podsistem in orodja za podporo poslovne inteligence, finančnega planiranja in kontrolinga.

 
grega jerkič

CEO, In516ht, d.o.o.

Grega Jerkič se s področjem analitike ukvarja dobrih 15 let. V tem času je sodeloval na zahtevnih projektih doma in v tujini, predaval različne tečaje za podjetji IBM in Microsoft po svetu.

Več ...

Grega Jerkič se s področjem analitike ukvarja dobrih 15 let. V tem času je sodeloval na zahtevnih projektih doma in v tujini, predaval različne tečaje za podjetji IBM in Microsoft po svetu, razvil rešitev za svetovno tržišče ter napisal knjigo za podjetje Microsoft na temo implementacije podatkovnih skladišč. Zadnje 8 let vodi podjetje IN516HT, kjer svetuje večjim strankam na področju novih analitičnih rešitev ter kompleksnih problemov, ki so zmes tehnologije, vsebine in organizacije.

 
JURE JERAJ

COO & BI arhitekt, Result d.o.o.

Jure Jeraj je strokovnjak za upravljanje s podatki s 15-letnimi izkušnjami s tega področja. Je svetovalec, vodja projektov in implementator poslovnih rešitev v različnih segmentih gospodarstva in v različnih poslovnih funkcijah.

Več ...

Jure Jeraj je strokovnjak za upravljanje s podatki s 15 letnimi delovnimi izkušnjami s tega področja. Je svetovalec, vodja projektov in implementator poslovnih rešitev z uporabo podatkov v različnih segmentih gospodarstva in v različnih poslovnih funkcijah. S svojimi izkušnjami pomaga podjetjem razširiti pogled na podatke in njihovo uporabo ter postavljanju prilagojenih in smiselnih kazalnikov podjetij. Prav tako sodeluje pri povezovanju vseh deležnikov (internih oddelkov, zunanjih izvajalcev, neodvisnih ponudnikov podatkov ipd.). Verjetno njegova najpomembnejša značilnost je out-of-the-box razmišljanje.

 
rok pirnat

BI Unit Manager, B2 d.o.o.

Rok Pirnat vodi enoto za BI z več kot 10 zaposlenimi in deluje kot svetovalec za celostni razvoj podjetja na področju pametnih organizacij.

Več ...

Rok Pirnat je dolgoletni sodelavec B2 z več kot 5.000 predavateljskimi urami na tečajih za poslovne uporabnike in izkušnjami pri vodenju več kot 100 BI projektov v segmentu SME. Danes vodi enoto za BI z več kot 10 zaposlenimi in deluje kot svetovalec za celostni razvoj podjetja na področju pametnih organizacij.

ZGODNJA PRIJAVA
170 €

Velja za prijave do 15. februarja 2019 in vključuje:

- udeležbo na vseh predavanjih
- kosilo in pogostitve med odmori
- gradivo oz. prezentacije govornikov


Popusti se ne seštevajo. Cena ne vključuje DDV.


REDNA PRIJAVA
240 €

Kotizacija vključuje:

- udeležbo na vseh predavanjih
- kosilo in pogostitve med odmori
- gradivo oz. prezentacije govornikovPopusti se ne seštevajo. Cena ne vključuje DDV.


FOTOUTRINKI 2018


ORGANIZATOR


Lokacija

Austria Trend Hotel

Dunajska cesta 154

1000 Ljubljana


T: 080 33 44
E: izobrazevanje@planetgv.si