DAN ZAME
Lepa v svoji koži

Dan zame!

V dinamičnem poslovnem svetu, kjer je čas sveta vladar, nam hitro zmanjka trenutkov, ki jih lahko namenimo izključno sebi in lastnemu razvoju ter dobremu počutju. Ko se delovnik konča, nas čaka gora drugih obveznosti in dolžnosti, ki jih moramo še dokončati, da na seznamu opravil prečrtamo vse plane za tekoči dan. Dobro znano pa je, da če si ne vzamemo časa zase in ne odklopimo misli od dela, bomo začeli naslednji delovni dan s težavo in muko, naslednjega še z večjo in kmalu lahko naše''baterije'' popolnoma pregorijo.

Zato vam podarjamo dan, kjer boste na prvem mestu VI!

Dan, kjer bo vse namenjeno vašemu razvajanju in sproščanju.

Konec leta pa je tudi pravi čas, da se spet snidemo in skupaj pogledamo kaj lepega smo doživeli v letošnjem letu.

Veseli bomo vaše družbe, zato vabljene vse, ki ste bile v letu 2017 z nami na dogodkih Planeta GV

in naročnice revije ADMA, da se nam pridružite!

1. december 2017
15.45–16.00

Registracija udeležencev

16.00–16.45

Poslovna od glave do pet

Nasveti za zdravo in lepo kožo, poslovni videz s primeri dobre prakse.

16.45–17.30

Praznični šik

Nasveti za top izgled kože v prazničnih dneh ter modno svetovanje

17.30–18.00

Lepa v svoji koži

Gostja Maja Štamol Droljc nam bo razkrila nekaj svojih malih lepotnih skrivnosti.

18.00–19.00

Svetovanje in nakup izdelkov Kozmetike Afrodita ter pogostitev

 
Maja Štamol Droljc

modna oblikovalka

Maja Štamol Droljc, priznana slovenska modna oblikovalka, ki vam bo predstavila poslovni videz s primeri dobre prakse. Njen slog je eleganten minimalizem, njene kreacije pa vedno med opaženimi. Poleg kreacij za posebne priložnosti iz njenega ateljeja prihajajo tudi poslovna oblačila in dnevna moda za zahtevnejše naročnice.

Maja Štamol Droljc, priznana in uveljavljena slovenska oblikovalka, ustvarja v svojem Ateljeju za oblikovanje oblačil v Žalcu. Njen slog je eleganten minimalizem, njene kreacije pa vedno med opaženimi, tudi na rdečih preprogah. Tako je bilo tudi na zadnjem Ljubljanskem tednu mode, kjer je navdušila modne sledilce. Odlikuje jo pristen stik z vsako naročnico, kar omogoči tudi izdelavo vrhunske obleke. Poleg kreacij za posebne priložnosti pa iz njenega ateljeja prihajajo tudi drugi unikatni izdelki, poslovna oblačila pa tudi dnevna moda za zahtevnejše naročnice.V desetih letih njenega ustvarjanja je sodelovala na številnih dogodkih, razstavah, sejmih, modnih revijah, s Kopitarno Sevnica pa že nekaj let ustvarja inovativno modno obutev.
 
Judita Železnik

Kozmetika Afrodita

Kot strokovna predavateljica izobražuje in motivira zaposlene ter poslovne partnerje kozmetične stroke doma in v tujini.

 
Mojca Hernaus

strokovna svetovalka kozmetike Afrodita

V Kozmetiki Afrodita vrsto let skrbi za razvoj programaprofesionalnih Afroditinih izdelkov ter posledično za izobraževanje strokovnihsvetovalk kozmetike, ki rokujejo s profesionalnimi preparati po svetu.

V Kozmetiki Afrodita vrsto let skrbi za razvoj programa profesionalnih Afroditinih izdelkov ter posledično za izobraževanje strokovnih svetovalk kozmetike, ki rokujejo s profesionalnimi preparati po svetu. Njena izobraževanje ne zajemajo samo strokovnih dejstev o proizvodih temveč so veliko več. Obarvana so z osebno angažiranim pristopom, ki vedno temelji na lastni izkušnji, zato je Mojca s svojo kredibilnostjo tudi odlična motivatorka in nepogrešljiva v mednarodni marketinški ekipi Kozmetike Afrodita.

Kotizacije in prijava

Na voljo je 50 prostih mest, zato pohitite s prijavo!

DECEMBRSKO DARILO
0 €

Prišel je december, čas za obdarovanje, zato smo za Vas pripravili prav posebno praznično darilo, BREZPLAČNO UDELEŽBO NA DOGODKU - Dan zame!


Kozmetika Afrodita

Lepa v svoji koži že od leta 1970. Kozmetika Afrodita, vodilna slovenska kozmetična hiša, je strateško načrtovana blagovna znamka trajne in konstantne kakovosti. V lastnih laboratorijih razvija formule izdelkov, ki temeljijo na visokem deležu naravnih aktivnih sestavin ter ne vsebujejo parabenov, silikonov, parafina, alergenih parfumov in umetnih barvil. Vsi izdelki so podvrženi natančnim fizikalno-kemijskim, mikrobiološkim in dermatološkimim testom, nadzorom pediatra ter testom učinkovitost. Ker spoštujejo življenje in možnost svobodne izbire, izdelkov niti v končni niti v nobeni vmesni razvojni fazi ne testirajo na živalih, na tej osnovi pa že vrsto let izbiramo tudi dobavitelje surovin.

http://www.kozmetika-afrodita.com/slo/beauty-care/

Lokacija

Antiq Palace Hotel
Vegova 5a (glavni vhod z Gosposke 10)
1000 Ljubljana

Slovenija


T: 080 33 44
E: izobrazevanje@planetgv.si